Аналіз методів вимірювання діелектричної проникності вовни - Лупіков, В. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Проведено аналіз існуючих методів вимірювання діелектричної проникності вовни, на основі якого визначено, що найкращим методом є резонаторний метод внаслідок його значних переваг.

An analysis of existing methods for measuring of dielectric permittivity in wool is got up and resonated methods is proposed as the best due to their significant advantages.
Analysis of methods using microwave for wool drying
Keywords: резонаторний метод; технології висушування матеріалів; електромагнітні хвилі; екологічна безпека; electromagnetic technologies; wool; drying; dielectric permittivity; measuring