Інформаційні основи мотиваційного моніторингу як засобу сталого розвитку підприємства - Гуцан, Олександр Миколайович (My University, 2020)
Доведено, що серед факторів внутрішнього середовища провідну роль відіграють мотиваційні взаємини працівника та підприємства. Це пов'язано з тим, що саме працівники виробляють продукцію, надають послуги та є носіями корпоративної культури підприємства.
Keywords: промислові підприємства; корпоративна культура; управління персоналом