Теоретичні основи комплексу маркетингу - Левіна, М. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто теоретичні питання поняття «комплекс маркетингу». Досліджено розвиток концепції «4Р» та нові концепції в еволюції комплексу маркетингу.

The theoretical question of the term "marketing mix" are considered. The development of the concept "4P" and new concepts in the evolution of marketing are investigated.
Keywords: інструменти маркетингу; управління маркетингом; продукт; ціна; розподіл; просування