Методичні вказівки до виконання практичних робіт "Ергономічні властивості та екологія самохідних машин" з курсу "Ергономічні властивості та екологія самохідних машин" - Кожушко, Андрій Павлович; Кальченко, Борис Іванович (My University, 2022)
Навчальна дисципліна «Ергономічні властивості та екологія самохідних машин» належить до обов’язкових дисциплін професіональної підготовки магістранта. Вона ґрунтується на фізіології, біології, медицині, психології, біомеханіки, промислової гігієни, нейрофізіології, антропометрії та інших науках про людину.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; панель приладів; робоче місце водія; дзеркала заднього виду; оглядовість; аеродинаміка; екологічна безпека