Система поточного контролювання зовнішньоекономічної діяльності підприємств будівельної галузі - Пецкович, М. Д.; Малиновський, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
Сформовано систему поточного контролювання зовнішньоекономічної діяльності на прикладі підприємств будівельної галузі. Враховано особливості саме здійснення поточного контролювання ЗЕД в будівництві. Виокремлено основні складові елементи системи поточного контролювання зовнішньоекономічної діяльності та описано їх взаємодію. Зроблено висновки щодо ефективності системного підходу до здійснення поточного контролювання зовнішньоекономічної діяльності, його переваги.

The current control system of foreign economic activity on the example of the construction industry enterprises were made. Takes into account features of the current control of FEA in construction industry. The basic constituent elements of the current control system of foreign economic activity were allocated and their interaction was described. The conclusions about the effectiveness of the systematic approach to current control of foreign economic activity and its benefits were given.
Current control system of foreign economic activity at construction industry enterprises
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; прийняття управлінських рішень; процес контролювання; ефективність системного підходу; control; current control system; foreign economic activity