Аудит - Мардус, Наталія Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до навчального плану студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" денної та заочної форм навчання і спрямований на закріплення знань студентів, отриманих ними в процесі вивчення дисципліни "Аудит", передбачених навчальним планом.
Keywords: навчальний посібник; аудиторська діяльність; нормативи; професійна етика; аудиторські послуги; аудиторська перевірка