Особливості інформаційного забезпечення системи управління витратами - Линник, Олена Іванівна; Кадук, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджено поняття витрат підприємства, особливість інформаційного забезпечення та проблеми формування системи інформаційного забезпечення управління витратами підприємства.

The article deals with the concept of expenses, eculiarity of information implementation and problems of forming the system of information implementation management costs.
Keywords: підприємство; облік управлінський; рішення управлінські; cost management; enterprise; management function; information support; management accounting