Оптимізація задачі прийняття управлінського рішення в системі екологічного моніторингу - Козуля, Тетяна Володимирівна (НТУ "ХПИ", 2005)
Розглянуто основні науково-практичні питання введення корпоративної екологічної системи (КЕС) для оптимізації моделі прийняття рішення (ПР) у системі екологічного моніторингу й рішення задачі оптимізації прийняття управлінського рішення в умовах КЕС.
Keywords: система спостережень; навколишнє середовище; екологічний моніторинг; система екологічного управління; корпоративний екологічний менеджмент (КЕМ); корпорація; інтеграція; корпоративна екологічна система (КЕС)