Вплив каталізаторів кристалізації на структуру та властивості броньових матеріалів - Рябінін, Святослав Олександрович; Захаров, Артем Вячеславович; Майстат, Микита Сергійович (Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025)
Мета дослідження – вивчення впливу каталізаторів кристалізації на формування структури літійалюмосилікатних склокристалічних матеріалів та їхні механічні характеристики, зокрема ударостійкість, твердість і тріщиностійкість.
Keywords: броньові матеріали; властивості; каталізатори кристалізації; механічні властивості; ударостійкість