Розробка інформаційної структури медичної бази даних - Телішевська, А. В.; Поворознюк, Анатолій Іванович (НТУ "ХПІ", 2011)
В роботі розроблено довідники для ведення медичної бази даних (БД) для створення комп’ютерної системи підтримки прийняття рішень. Створена БД дозволяє добавляти нові ознаки, або редагувати уже існуючі без зміни структури БД. Розроблено модель вибору системи управління БД (СУБД), на основі якої робиться висновок про необхідність використання реляційної СУБД PostgreSQL.

We developed manuals for conducting medical database (DB) to create a computer decision support system. A database allows you to add new features or edit existing ones without changing the structure of the database. A model of the choice of database management (DBMS) onthe basis of which concluded the need to use a relational database PostgreSQL.
Development of informative structure of medical data base
Keywords: ознаки; комп’ютерна система; прийняття рішень; СУБД; database; signs; model selection