Порівняльний аналіз існуючих організаційних механізмів проведення торгів - Мельников, Олег Станіславович (Громадська організація "Асоціація докторів наук з державного управління", 2012)
Розглянуто основні організаційні форми проведення конкурсних торгів з точки зору їх економічної ефективності та доцільності застосування в сфері державних закупівель
Keywords: державні закупівлі; конкурсні торги; аукціони; тендери; економічна ефективність