Система автоматизованного управління процесом одержання полімерних композиційних матеріалів на основі акрилоксиду з антибактеріальною активністю - Подустов, Михайло Олексійович; Дзевочко, Олександр Михайлович; Литвиненко, Євгенія Ігорівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Показані сучасні тенденції в створенні полімерних композиційних матеріалів на основі Акрилоксиду для застосування в медицині, переважно стоматологічного призначення із заданим поєднанням властивостей, в першу чергу антибактеріальній активності. Представлений перелік основних контурів контролю і регулювання технологічного процесу отримання полімерних композиційних матеріалів. Приведена функціональна схема автоматизації.

Modern tendencies are rotined in creation of polymeric composition materials on the basis of Аkryloksyd for application in medicine, mainly stomatological setting with the set combination of properties, above all things antybakteryal activity. The list of basic contours of control and adjusting of technological process of receipt of polymeric composition materials is represented. The functional diagram of automation is resulted.
Keywords: контроль; регулювання; функціональна схема; медичне застосування