Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Управління проектами" - Другова, Олена Сергіївна; Клепікова, Світлана Володимирівна; Геворкян, Артем Юрійович; Назарова, Тетяна Юріївна (ФОП Заночкин Д. Л., 2018)
Серед передумов, що сприятимуть зростанню національної економіки, важливу роль відіграє формування у нової генерації керівників знань і вмінь використання сучасного проектного підходу до вирішення завдань розвитку процесів управління на різних рівнях, орієнтації цих процесів на досягнення кінцевих результатів з мінімальними витратами часу та коштів і засвоєння методології управління проектами як нового прогресивного інструментарію сфери управління. Вивчення даної дисципліни базується на концепціях і поняттях теорії управління, фінансового менеджменту, стратегічного управління, маркетингу, управління персоналом, макро-та мікроекономікою і спрямоване на формування сучасного фахівця. "Управління проектами" тісно пов’язана з іншими дисциплінами навчального плану, такими як "Менеджмент", "Фінансовий менеджмент", "Економіка підприємства", "Стратегічне управління", "Організація виробництва", "Управління ризиками" тощо. Мета навчальної дисципліни –формування у майбутніх фахівців належних практичних вмінь і навичок застосування універсального інструментарію розробки та реалізації проектів з метою досягнення ефективного існування та розвитку підприємства.
Keywords: методичні вказівки; календарне планування; програмне забезпечення; проектні ризики; сітьове планування