Пристрій для підготовки і транспортування природного газу - Фесенко, Юрій Леонідович; Фик, Ілля Михайлович; Шендрик, Олексій Михайлович (ДП "Український інститут промислової власності", 2008)
Пристрій для підготовки і транспортування природного газу, що складається з базової платформи для кріплення обладнання, яка виконує транспортування газу та заправку ним інших автомобілів з лічильником газу, компресором, блоком розподілу газу, який відрізняється тим, що з метою зменшення витрат на підготовку товарного газу для газопостачання споживачів невеликої потужності встановлено резервуари високого тиску, блок одоризації, ємність інгібітора, дренажний блок, редуктори газу, а також запірна та запобіжна арматури.
Keywords: патент; корисна модель; газопостачання; автоперевезення; резервуари високого тиску; компресор; блок розподілу; блок дренажний