Аналіз хімічних шкідливих та небеспечних факторів на термічній ділянці ковальсько-термічного цеху АТ "Турбоатом" - Гриценко, Л. І.; Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Проведено аналіз хімічних шкідливих та небезпечних факторів на термічній ділянці ковальсько-термічного цеху АТ "ТУРБОАТОМ".

Analyze chemical bad and dangerous factors on thermal section blacksmith-thermal department joint-stock "TURBOATOM" conducted.
Analyze chemical bad and dangerous factors on thermal section blacksmith-thermal department joint stock "TURBOATOM"
Keywords: хіміко-термічна обробка; аміак; азотування; шкідливі та небезпечні фактори; chemical thermal processing; ammonia; nitriding; bad and dangerous factors