Напрямки використання оборотного капіталу за рахунок обігу цінних паперів - Гаврисюк, Ярослав Пилипович; Федорова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі розглядаються основні напрямки зменшення оборотного капіталу на підприємствах за рахунок інвестування вільних коштів в цінні папери, з ціллю дотримання оптимального рівня оборотного капіталу, а також, забезпечення достатнього рівня ліквідності, платоспроможності та прибутковості.

This paper outlines the main directions of reducing working capital in enterprises by investing surplus funds in securities for the purpose of compliance with the optimal level of working capital, providing a sufficient level of liquidity, solvency and profitability.
Keywords: фінансовий ринок; акції; облігації; вексель; прибуток