Робоча програма навчальної дисципліни "Адміністрування UNIX-подібних систем" - Ткачов, Андрій Михайлович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Адміністрування UNIX-подібних систем" – навчання студентів для адміністрування UNIX-подібних систем, показати відмінності і подібні риси широкого спектра UNIX систем.
Keywords: UNIX-подібні системи; Linux; FreeBSD; Solaris; адміністрування систем; кібербезпека