Методичні вказівки до практичного заняття "Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна; Вамболь, Сергій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи ‒ оволодіння інформацією щодо порядку розслідування нещасних випадків і гострих професійних захворювань (отруєнь) на виробництві. Набуття практичних навичок з розслідування і профілактики випадків виробничого травматизму.
Keywords: методичні вказівки; нещасні випадки; охорона праці; класифікація травм; професійні захворювання; виробничий травматизм