Основи менеджменту - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Силабус освітньої компоненти ОПП «МОА, МБ, ПМ» 073 «Менеджмент» «Основи менеджменту», бакалавр містить цілі, структуру, компетенції, очікувані результати навчання, прериквізити, інформацію про викладача, теми лекцій, завдання практичних, рекомендовану літературу та критерії оцінки.
Keywords: силабус; менеджмент; планування; організація; мотивація; комунікації; управлінські рішення; методи менеджменту; влада; вплив; лідерство; еволюція менеджменту; конфлікти; міжнародні команди; протиріччя менеджменту; ефективність менеджменту