Формально-змістовий рівень композиції англомовної новели - Сухова, Анна Вікторівна (Міжнародний гуманітарний університет, 2016)
В статті розглянуто формально-змістовий рівень композиції англомовної новели. Особливу увагу приділено аналізу двох компонентів цього композиційного рівня: композиційно-мовленнєвих і архітектоніко-мовленнєвих форм. На основі проведеного аналізу здійснено спробу класифікувати англомовні новели за основними типами.

The article deals with the formal-content compositional level of an Anglophone short story. Special attention is drawn to the analysis of two components of this compositional level: compositional and architectonic speech forms. The attempt is made to classify Anglophone short stories into main types on the basis of the conducted analysis.
The Formal-Content Compositional Level of an Anglophone Short Story
Keywords: англомовна новела; композиція тексту; формально-змістовий рівень композиції; композиційно-мовленнєві форми; архітектоніко-мовленнєві форми; Anglophone short story; text composition; formal-content compositional level; compositional speech forms; architectonic speech forms