Методичні вказівки до практичних занять студентів зі спеціальності 8.03050201 "Економічна кібернетика" з дисципліни "Менеджмент" - Сокол, Катерина Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Завдання та методичні рекомендації передбачають набуття студентами теоретичних та практичних навичок з управління організаціями різних форм власності та різної правової форми з урахуванням специфіки функціонування в умовах ринкових відносин.
Keywords: методичні вказівки; заняття практичні; менеджмент; управління; рішення управлінські; планування; організація; мотивація; контроль; керівництво; лідерство