Перетворення інтелектуального потенціалу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" в інноваційні траєкторії економіки знань - Перерва, Петро Григорович (Мадрид, 2020)
Доведено, що схема реалізації ступеневої підготовки фахівців з інтелектуальної власності в НТУ "ХПІ" побудована на основі професійної діяльності фахівців згідно з потребами ринку.
Keywords: інтелектуальний потенціал; інновації; професійна підготовка; підготовка фахівців