Формування моделі неформальної економіки - Ткачов, Максим Михайлович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2020)
На основі виконаного автором аналізу пропонується структурна модель неформальної економіки, в основу якої покладені два основні види економіко-правової поведінки суб'єктів ринкової діяльності.
Keywords: тіньові операції; промислові підприємства; ринок