Мотивація дітей молодшого шкільного віку до занять спортом - Полякова, Оксана Олександрівна; Поляков, Ігор Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У статті розглянуто специфіку і можливості формування мотивації дітей молодшого шкільного віку (від 6 до 10 років) до занять фізичною культурою та спортом. Враховано аналіз вікових потреб дітей та можливість їх задоволення у секціях та гуртках як базу для формування мотивації на етапі початкової підготовки та переходу до етапу базової підготовки.
Keywords: мотивація дітей; фізичне виховання; спорт; рухова активність; діти; тренування; здоровий спосіб життя; підвищення зацікавленості