Розробка структури комп'ютерних компонентів, що дозволяють автоматизувати процес розсилки повідомлень між користувачами поштових сервісів - Баленко, Олексій Іванович; Тоберт, Олександр Юрійович (Publishing House "ACCENT", 2020)
В сучасному світі багато процесів, які відбуваються в суспільстві, діловодстві та робочих колективах пов’язані з передачею великих об’ємів інформації, причому в ті дані, які передаються найчастіше, в основному входить інформація, яка пов’язана з документами, текстом, тощо. Часто відбуваються ситуації, коли необхідно виконати персоналізовану розсилку даних, проте поштові сервіси та клієнти не дозволяють цього зробити. Відправка вручну може допомогти в вирішенні цього питання, проте вона потребує наявності співробітника, який повинен займатися даним питанням, крім того, даний процес потребує великих ресурсів часу, якщо необхідно виконати розсилку для великої кількості людей. Саме тому, питання автоматизації даного процесу стоїть досить гостро. В рамках даної наукової роботи було виконано аналіз відомих методів вирішення питання, пов’язаного з розсилкою даних, та запропоновано структуру програмного забезпечення, яке дозволяє дану проблему вирішити.
Keywords: комп'ютерні компоненти; програмне забезпечення; передача даних; комп'ютерні мережі; поштові сервери; поштові клієнти; сервіси; повідомлення; автоматизація процесу розсилки