Методичні вказівки до виконання розділу "Охорона праці та навколишнього середовища" у випускних проектах (роботах) бакалаврів для студентів факультетів технології органічних речовин та факультету біохімічних та харчових технологій денної і заочної форми навчання - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У цих методичних вказівках визначено основний зміст розділу "Охорона праці і навколишнього середовища" в дипломних проектах (роботах) для студентів денної та заочної форми навчання.
Keywords: охорона праці; організація управління; промислова санітарія; електробезпека; пожежна безпека; охорона навколишнього середовища