Формування змісту портфеля інвестиційно-будівельних проектів - Фесенко, Т. Г. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проаналізовано особливості портфельного підходу до реалізації інвестиційно-будівельних проектів. Визначено необхідність включення в процес відбору проектів "оцінку проекту бенефіціарами" (на прикладі проекту благоустрію території). Запропоновано модель формування змісту портфеля із додатковою цінністю.

Analysis of peculiarities a portfolio approach to investment and construction projects. Necessity of inclusion in the selection process "evaluation of the project beneficiaries" (for example, project landscaping). The model forces the contents of the portfolio with the added value
Keywords: стейкхолдери; бенефіціари; portfolio; beneficiaries; investment and construction project