Елементи інноваційного планування у галузі охорони здоров'я - Садовський, Віктор Артемович; Семенченко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті відображено ефективність використання бюджетних коштів в управлінні ієрархічними системами.

In article the expediency of use of a method probability the analysis to risk investment projects is reflected.
Keywords: бюджет; медичне обслуговування; інвестиції; інноваційні проекти; якість медичних послуг