Формування проектної культури студентів як передумова їхньої ефективної професійної діяльності - Гармаш, Сергій Володимирович (НТУ ХПІ", 2010)
Формування проектної культури студентів є однією з основних передумов їхньої ефективної професійної діяльності у майбутньому. Деякі проблеми сучасної вищої освіти, похідною частиною якої є бізнес-менеджмент освіта, в Україні аналізуються у статті. Висновок: "Культура, освіта, креативні здібності спеціалістів – це фактори, які зумовлюють успіх їхньої професійної діяльності".

Forming of project culture of students is one of the main conditions for their effective professional activity in the future. Some problems of modern higher education, including business-management education, in Ukraine are analyzed in the article. The obvious conclusion is: "Culture, education, creative abilities of specialists are the factors, which define the success of professional activity".
Keywords: ринок праці; бізнес-менеджмент освіта; безперервність освіти; становлення особистості; духовна культура