Методичні вказівки для самостійної роботи студента з дисципліни "Хімія навколишнього середовища" - Забіяка, Наталія Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Хімія навколишнього середовища є важливою дисципліною метою якого є набуття фахівцями компетентностей формування фундаментальних знань: про хімію атмосфери, гідросфери, літосфери, техносфери; з питань геохімічного кругообігу речовин у навколишньому середовищі; з питань антропогенного впливу на природні геохімічні процеси; з проблем хімії навколишнього середовища та необхідності їх рішення на локальному, регіональному, національному і глобальному рівнях. Дані методичні вказівки регулюють питання самостійної роботи студента.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; хімія навколишнього середовища; геохімічний кругообіг речовин; природні геохімічні процеси; хімія атмосфери