Аналіз проблем плинності кадрів на підприємствах різних сфер діяльності - Коцалап, С. О.; Уласевич, В. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
У даній статті розглядаються причини плинності кадрів, шляхи їх усунення, досліджені позитивні та негативні моменти плинності кадрів на підприємствах різних сфер діяльності.

This paper discusses reasons for staff turnover, ways to curb it, studies positive and negative aspects of staff turnover in companies with different lines of business
Analysis of problems of staff turnover in companies with different lines of business
Keywords: позитивні моменти плинності; негативні моменти плинності; staff turnover; different lines of business