Сучасний стан розвитку підприємництва в Україні - Шаповалова, Т. Ю.; Нечивілова, Н. І. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті представлено систематизовані результати аналізу основних показників розвитку підприємництва в Україні, виявлені позитивні тенденції та недоліки у розвитку підприємництва, зокрема малого та середнього за останні роки.

In article results of the analysis of the basic indicators of business in Ukraine are presented, positive tendencies and lacks of business development, in particular, small and average, during the last years are revealed.
Keywords: особа фізична; підприємництво мале; систематизація