Аналіз проблемно-орієнтованих оцінок ефективності технологічних інновацій - Долина, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглядається аналіз методик визначення ефективності інновацій з метою обліку в практичній роботі підприємств і фірм.

In work the analysis of techniques of definition of efficiency of innovations for the purpose of the account in practical work of the enterprises and firms is considered.
Keywords: процес технологічний; економіка; діяльність інноваційна; ефективність економічна