Способи захисту поліграфічной продукції - Азаренков, Володимир Ілліч; Следюк, І. А. (ТОВ "Друкарня Мадрид", 2023)
У цій роботі досліджуються можливості захисту поліграфічної продукції, види захисту з використанням графічних та неграфічних способів: водяні знаки, мікротекст, грильош, гравюра, орлівський друк та інші.
Keywords: видавнича діяльність; графічні редактори; друк; поліграфічні вироби; водяні знаки; грильош