Особливості застосування цифрового маркетингу у процесі відбудови економіки України - (:unkn) unknown (ТОВ "Триторія", 2026)
Монографія є результатом спільних комплексних досліджень авторського колективу за ініціативною науковою темою ДР 0123U103225, спрямованих на застосування інструментарію цифрового маркетингу в процесі відбудови економіки України в повоєнний період. В монографії висвітлено результати досліджень у контексті воєнних реалій та відбудови економіки України щодо інформаційного забезпечення маркетингової діяльності, маркетингово інформаційно-коммунікаційної діяльності підприємств, у тому числі зі створення та захисту іміджу, стійкості брендів та застосуванням штучного інтелекту, проведення діагностики портфелю інструментів цифрового маркетингу, управління цифровими маркетинговими стратегіями для стимулювання експорту українських товарів, послуг та цифровим маркетингом в економіці вражень, аутсорсингу цифрових послуг. Матеріали монографії будуть корисними для здобувачів вищої освіти, викладачів, науковців, фахівців з маркетингу.
Keywords: монографія; маркетинг; цифровий маркетинг; економіка; відбудова економіки України; повоєнний період