Кредитування малого бізнесу. Проблеми і перспективи - Андрякова, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Найдієвіше пропозиції з необхідними коментарями - і нічого зайвого! Розглянута ситуація, що склалася на ринку, для розвитку малого бізнесу. Запропоновані найбільш ефективні на сьогоднішній день шляхи стабілізації діяльності малих підприємств.

Most effectively suggestions with necessary comments - and there is nothing superfluous! The folded situation for development of small business at the market is considered. The effective ways of stabilization activity of small enterprises are offered.
Keywords: отримання овердрафту; рейтинги банків; ефективність фінансових заходів; експертна оцінка; процентна ставка