Электрическая прочность конденсаторной изоляции с повышенным содержанием полипропиленовой пленки - Бутко, С. М.; Кравченко, В. П.; Рудаков, Валерий Васильевич; Свиридок, С. Н. (НТУ "ХПИ", 2011)
Наведені результати експериментальних досліджень електрофізичних характеристик секцій високовольтних конденсаторів з підвищеним вмістом поліпропіленової плівки.

Results over of experimental researches of electrophysics descriptions of sections of high-voltage capacitors are brought with enhanceable maintenance of polypropylene film.
Keywords: неэлектротехническое назначение; бумажноплёночный конденсатор; угол диэлектрических потерь; трансформаторное масло