Проблеми ціноутворення на науково-інноваційну продукцію - Климентова, Марія Віталіївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
В доповіді доведено, що рішення проблем ціноутворення на науково-інноваційну продукцію вимагає комплексного підходу, який включає гнучкість, аналіз ринку, співпрацю з державними установами, використання технологій для прогнозування попиту та ефективне управління патентами. Такі підходи дозволяють компаніям знижувати ризики, забезпечувати прибутковість та робити інновації доступнішими для споживачів.
Keywords: наукова продукція; ціноутворення; мінноваційна діяльність; інтелектуальна власність; ефективність; підприємства