Аналітика великих даних у розвитку інтелектуального капіталу підприємств - Кузьминський, Костянтин Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В доповіді доведено, що ефективність цифрової трансформації в контексті міграції активів значною мірою забезпечується двома складовими: це великі обсяги даних (об’єкт) плюс їх аналітика (процес), яка перетворює їх на цінну інформацію. Разом вони надають нові можливості для підвищення цінності інтелектуальному капіталу.
Keywords: інтелектуальний капітал; великі дані; аналітика; розвиток; промислові підприємства