Забезпечення доступу до контенту за допомогою CDN мереж - Макаренко, О. П.; Калібаба, Д. Є.; Завизіступ, Ю. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є оцінка тривалості завантаження статичного контенту з різних точок доступу або світу, до послуг для підвищення якості їх сприйняття та дослідження самого впливу різних конфігурацій мереж CDN на якість сприйняття послуг, а саме – тривалість завантаження статичного контенту. В доповіді розглянуті проблеми доступу до контенту, що знаходиться на віддалених точках та тривалості надання послуги кінцевому користувачеві. Встановлено, що для вирішення такого роду задач ефективним є використання CDN мереж.
Keywords: інформаційні технології; хмарний сервіс; доставка контенту; маршрутизація