Методичні вказівки до лабораторної роботи за темою "Електрохімічне полірування міді" - Сьомкіна, Олена Володимирівна; Пилипенко, Олексій Іванович; Будьонний, Анатолій Іванович (НТУ "ХПІ", 2014)
Метою лабораторної роботи є ознайомлення з особливостями процесу електрохімічного полірування, визначення режиму полірування міді у розчинах ортофосфатної кислоти та проведення полірування зразків з урахуванням обраного режиму.
Keywords: електрохімічне полірування; полірування міді; електрополірування; обробка металевих деталей; теорії електрополірування