Методичні вказівки до кваліфікаційної роботи бакалавра - Клепікова, Світлана Володимирівна; Другова, Олена Сергіївна; Геворкян, Артем Юрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Випускна дипломна бакалаврська робота є завершальним етапом навчального процесу чотирирічної підготовки для студентів спеціальності 073 "Менеджмент". Виконання її є узагальнюючим процесом, який дає змогу майбутньому бакалавру з менеджменту поєднати набуті теоретичні знання з практичними навичками й продемонструвати власні думки та наукові переконання. Метою дипломної роботи є демонстрація студентом теоретичних знань з менеджменту, маркетингу, організації і планування виробництва, з економіки і економічного аналізу, статистики, фінансів, контролінгу, зовнішньо-економічної діяльності тощо, формування у студентів практичних навичок роботи з економічною літературою та економічною інформацією, проведення економічного аналізу діяльності підприємства, підготовки та розробки кваліфікованих рекомендацій з покращення діяльності підприємства та його менеджменту.
Keywords: методичні вказівки; приклад виконання висновків; тематика дипломних робіт; структура вступу