Визначення рівня технічної підготовленості гравця в теніс. Розрахунок стабільності виконання базових технічних прийомів - Євтифієва, Ірина Ігорівна; Донець, Юрій Георгійович; Євтифієв, Андрій Сергійович (My University, 2022)
Методичні вказівки підготовлені для студентів денної форми навчання усіх спеціальностей НТУ "ХПІ" (основна медична група, спеціалізація з виду спорту "Теніс") при переведенні навчального процесу у дистанційну форму навчання. Запропоновано студентам організацію контролю за показниками технічної підготовленості гравців в теніс під час матчу, збагачення теоретичних знань у системі технічної підготовки тенісистів, вмінню проводити аналіз показників за визначеними критеріями та робити висновки на основі отриманих результатів. Встановлено критерії оцінки виконання практичної роботи "Визначення рівня технічної підготовленості гравця в теніс. Розрахунок стабільності виконання базових технічних прийомів". Надано зразок структури практичної роботи.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; гравці; критерії оцінки