Діджиталізація розрахунків собівартості промислової продукції - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Чернишенко, Олена Іванівна (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В науковій доповіді доведено, що діджиталізація розрахунків собівартості промислової продукції є не лише інноваційним рішенням, а й критично важливим елементом підвищення ефективності виробництва, оптимізації ресурсів та забезпечення стабільного розвитку підприємства у сучасному цифровому світі. Діджиталізація процесу розрахунку собівартості промислової продукції є важливим кроком до підвищення ефективності підприємств.
Keywords: собівартість; витрати; діджиталізація; бізнес-процеси; планування; промислові підприємства