Розвиток інформаційних технологій управління підприємством при реалізації принципів реінжинірингу бізнес-процесів - Мехович, Сергій Анатолійович; Розпутько, Юлія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У даній статті розглянуті питання розвитку інформаційних технологій управління при реалізації принципів реінжинірингу. У роботі висвітлюються питання щодо особливостей формування системи реінжинірингу бізнес-процесів як складової ланки використання сучасних інформаційних технологій. Досліджено проблеми впровадження інформаційних технологій на практиці.

This article consaders the questions of development information technology management in the implementation of the principles of reengineering. During this job tolking over the questions about features of forming systiims highlights of business reengineering as angridiaintis of sictiom a component the using of modern information technology. The problems of inculcation of information technology in practice are explored.
Keywords: бізнес-модель; продукція; клієнт; послуги; прибуток; витрати; постачальники; reengineering; information technology; business-processes; principle; optimization; enterprise; management