Удосконалення структури діючих форм фінансової звітності - Побережна, Наталія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2008)
Стаття присвячена питанням удосконалення діючих форм звітності підприємства, необхідності їхнього спрощення і зменшення інформаційного перевантаження.

This article is devoted to the improvement of existing reporting company, they need to simplify and reduce the information overload.
Keywords: результат фінансовий; перевантаження; інформація; користувачі; облік бухгалтерський; стандарт національний; баланс; кошти грошові; капітал власний