Роль В. Є. Тімонова у розв’язанні комплексних проблем взаимодії дорожнього, річкового і морського транспорту - Соловйова, Л. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті висвітлена роль В. Є. Тімонова у розв’язанні комплексних проблем взаємодії дорожнього, річкового та морського транспорту.

The article highlights the V. E. Timonov’s role in the solution the complex problems of interaction of road, river and sea transport.
Keywords: залізничний транспорт; порт; будівництво; портові споруди; Timonov V. E.; railroad transport; marine transport; port; constructing; port facilities