Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Соціальна відповідальність бізнесу в МЕВ" - Дюжев, Віктор Геннадійович; Подрез, Ольга Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до виконання реферативних робіт з дисципліни «Соціальна відповідальність бізнесу в МЕВ» призначені для ознайомлення студентів з основними вимогами до робіт такого типу, правилами оформлення та основними критеріями оцінювання. Реферат – аналітичний огляд джерел інформації. Причому даний огляд повинен бути продуктивного типу, тобто містити творче осмислення реферованих джерел. Реферат широко застосовується в навчальному процесі як спосіб оцінювання не тільки знань студента, а ще і його вміння опрацьовувати та аналізувати джерела інформації. Виконання студентом реферативних робіт стимулює творчі здібності та дозволяє повністю розкрити його потенціал до самостійної роботи. Під час написання реферату відбувається узагальнення та структурування знань за тематикою реферату, тому вибір тематики реферату слід проводити з врахуванням подальшої роботи студента в даному напрямку.
Keywords: методичні вказівки; типи реферативних робіт; правила оформлення реферативних робіт; виконання формул; оформлення ілюстрацій; правила застосування тире; оформлення списку джерел інформації