Вдосконалення порядку проведення випробувань на водовіддачу водопровідних мереж - Виноградова, Н. О.; Кравців, Р. В.; Петухова, О. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Проведено аналіз порядку проведення випробувань на водовіддачу водопровідних мереж, виявлені недоліки, що впливають на достовірність результатів, та запропоновано шляхи усунення цих недоліків.

The analysis of the procedure for conducting tests for water loss in water supply networks, the identified shortcomings that affect the reliability of the results, and suggested ways to eliminate these shortcomings.
Improvement of the procedure for conducting tests for water lossin water supply networks
Keywords: водопровідна мережа; випробування; водовіддача; water supply network; testing; water loss