Експериментальні дослідження по визначенню схем включення лічильників електричної енергії - Гриб, Олег Герасимович; Довгалюк, Оксана Миколаївна; Калюжний, Дмитро Миколайович; Колбасін, О. І. (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2010)
В статті наведено результати експериментальних досліджень по визначенню схем включення лічильників електроенергії з урахуванням її якості.

Experimental investigations results by definition the scheme of switching electricity meters taking into account power quality has been considered in the article.
Experimental investigations by definition the scheme of switching electricity meters
Keywords: облік електроенергії; напруга; забезпечення програмне